Utara Utari: Jeung Dongéng-Dongéng Sunda Lianna Ki Umbara

ISBN:

Published: 2006

Paperback

120 pages


Description

Utara Utari: Jeung Dongéng-Dongéng Sunda Lianna  by  Ki Umbara

Utara Utari: Jeung Dongéng-Dongéng Sunda Lianna by Ki Umbara
2006 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 120 pages | ISBN: | 8.35 Mb

Singa sajodo anu kacida galakna ngahaja dikencarkeun. Saha anu bisa maéhan jaluna, baris dijenengkeun raja. Ari anu maéhan bikangna bakal diganjar duit tilu ratus keton emas. Radén Utara bisa maéhan singa jalu. Ari singa bikangna dipaéhan ku RadénMoreSinga sajodo anu kacida ga­lak­na ngahaja diken­car­keun.

Saha anu bisa ma­éh­an jaluna, baris dije­neng­keun raja. Ari anu ma­éhan bikangna bakal di­ganjar duit tilu ratus keton emas. Radén Utara bisa maéhan singa jalu. Ari singa bi­kang­na dipaéhan ku Radén Utari. Saenyana éta dua sadulur téh keur ngalalana, pikeun ngalak­sa­nakeun pancén ramana, nyaéta néangan kem­bang Pancawarna. Ahirna duanana jeneng raja.Sajaba ti carita Utara-Utari, dina ieu buku aya 15 dongéng petingan lianna. Aya dongéng sasatoan, asal-usul hiji tempat, jeung lalampahan jalma sarakti.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Utara Utari: Jeung Dongéng-Dongéng Sunda Lianna":


emorningglory.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us