Неправна кантора Federico Baccomo

ISBN:

Published:

Paperback

320 pages


Description

Неправна кантора  by  Federico Baccomo

Неправна кантора by Federico Baccomo
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 320 pages | ISBN: | 6.24 Mb

Адвокат Андреа Кампи работи в италианското седалище на голямата международна кантора „Флакър, Грунтхърст & Кропер” в центъра на Милано. Провежда срещи, подготвя договори, работи до късно, яде изстинала пица на бюрото си или каквото намери вMoreАдвокат Андреа Кампи работи в италианското седалище на голямата международна кантора „Флакър, Грунтхърст & Кропер” в центъра на Милано.

Провежда срещи, подготвя договори, работи до късно, яде изстинала пица на бюрото си или каквото намери в празния хладилник, който няма време да зареди. Напредването в кариерата изяжда времето му за приятели и развлечения. Андреа (Ендрю, както го нарича шефът му в тон с интернационалния бизнес език, който властва в кантората) гради кариера и име, докато в един момент започва да си задава въпроси за своето бъдеще. Те са немислими за шефа му Джузепе Собрерони, който осигурява най-платежоспособните клиенти в кантората и счита, че е в правото си да изисква невъзможното от подчинените си.

Между серия от преговори, срещи и пренаписване на договори Ендрю (Андреа) се увлича по Емили (Емилия Фиорето), адвокат от Лондонското сити, която представлява отсрещната страна в една сделка финализирана в Дубай, и в края на романа ще подаде оставката си.Персонажите са с изразени и въздействащи индивидуалности, с явни типажни характеристики – младият адвокат с емоционални дилеми, обръгналият в професионално и сантиментално отношение шеф, посредникът със страст към спортните коли и луксозните хотели, младата и силна жена с кариера, средният предприемач в ръцете на големите правни кантори и корпоративните интереси.Стилово се редуват хумор, ирония, директни диалози и вмъкнати цитати.

„Неправна кантора” е плавен микс от различни езикови среди, същевременно изчистен и достъпен в смислово отношение, без излишна реторика. Федерико Бакомо намира точния изказ, някъде между цинизма и меланхолията, за да пресъздаде живота и работната атмосфера в съвременните професионални среди.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Неправна кантора":


emorningglory.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us